Evenementen

Warme William wandeling verlengd!

Ga samen met Warme William op pad (5km.) en zoek de letters! Door de opdrachten in de brochure tot een goed einde te brengen kan je zelf een Warme William worden.

Haal je brochure mét lichtje gratis op bij VVV de Tasberg of aan de Vrijetijdsbalie in het gemeentehuis.

Warme William wandeling verlengd!

NEEM GRATIS DEEL AAN DE WARME WILLIAM ZOEKTOCHT ! 

In samenwerking met VVV Toerisme Essen heeft de gemeente een Warme Williamwandeling uitgestippeld. Met dit initiatief wil de gemeente de Essenaar op een leuke manier in beweging houden tijdens de eindejaarsperiode. Tegelijk vestigen ze ook de aandacht op mentale gezondheid.De wandeling is ongeveer 5 kilometer lang en loopt door wijk Heikant.

KAN JIJ HET WOORD VINDEN?

Er zijn 12 positieve opdrachten, 12 letters die je onderweg vindt en die een woord vormen dat je op het laatste blad van je opdrachtenboekje moet invullen en in de brievenbus bij de Tasberg kan steken. Wie weet win jij bovenop de fijne wandeling nog een leuke prijs.

GRATIS LAMPJE

Je kan het opdrachtenboekje gratis ophalen bij het gemeentehuis (dienst onthaal) of bij VVV de Tasberg. (let op! De openingsuren van VVV De Tasberg zijn beperkt. Hou daar dus rekening mee en informeer je vooraf). Iedereen krijgt gratis nog een ecologisch lampje mee: een knijpkat, waarbij je zelf de lamp kan activeren. Zo heb je een lichtje om je wandeling mee te verlichten. 


Hieronder Warme William, omringd door enkele 'supporters', én de knijpkat, die iedere deelnemer meekrijgt op zijn/haar tocht (door het donker?) 

Warme William wandeling verlengd!Warme William wandeling verlengd!

©2021 VVV Toerisme Essen vzw - BTW BE 0451.436.020 - Cookie & Privacy verklaring