Evenementen

Opening nieuwe Tasberg

Op dinsdag 30 april openden we met enige fierheid het nieuwe interieur van ons kantoor 'de Tasberg': de aanwezigen merkten terecht op dat alles veel lichter, ruimer én overzichtelijker was geworden. Heel veel dank gaat uit naar Jonne Michielsen, studente interieurarchitectuur, die voor ons een schitterend ontwerp maakte en Richard Wouters, schrijnwerker, die binnen een kort tijdsbestek het nodige meubilair in elkaar timmerde.

Dankzij onze nieuwe klantvriendelijke infrastructuur zal de VVV-bezoeker voortaan nog beter geholpen worden door Petra, Greet of Karin, onze medewerksters ter plaatste!
Lees verder

'Lekker' Fietsen

‘LEKKER' FIETSEN: MET SNACK EN GLAS OP EEN ESSENS TERRAS, zo heet het nieuwste aantrekkelijke zomerarrangement van de VVV - Toerisme Essen, en dat past helemaal binnen het thema ‘Buiten (be)leven’, onze slogan voor de volgende jaren.
Lees verder

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen).
Lees verder

Fotozoektocht

Binnenkort terug in uw Tasberg-kantoor: de nieuwe fotozoektocht die uw zomer kleur geeft. Doe hem tussen 15 juni en 15 september. Mooie prijzen te winnen
Lees verder

ESA bezoekt de nieuwe Tasberg

Dinsdagnamiddag 21 mei bracht ESA met zo'n 45 leden een gesmaakt bezoek aan ons toeristisch kantoor 'De Tasberg'. Ze kregen zowel uitleg over de organisatie en het beleidsplan van de VVV TOERISME ESSEN als over de vele diensten die de winkel beneden kan aanbieden.
Lees verder


©2019 VVV Toerisme Essen vzw - BTW BE 0451.436.020 - Cookie & Privacy verklaring