Evenementen

Waarom eens niet naar het onbekende St.Laureins?

Sinds kort heeft de VVV Essen een vriendschapsband met de toeristische adviesraad van St. Laureins, een prachtige gemeente in het krekengebied van het Meetjesland. Zie verder wat zij deze zomer te bieden hebben

De Toeristische Adviesraad Sint-Laureins organiseert i.s.m. gemeente Sint-Laureins ter ondersteuning van de plaatselijke horeca, een gratis zoektocht genaamd ‘Fietszoektocht Grenzeloos genieten’.Hiermee willen we de traditie van ‘Fiets en Ontdek’, die om gekende redenen niet is kunnen doorgaan, onder een andere vorm verderzetten.

De fietszoektocht is een prima activiteit voor jong en oud, een leuk en corona-proof uitje in Sint-Laureins! De fietszoektocht is gestart op 3 juli en eindigt op 15 oktober 2020. Tijdens die periode kan de tocht alle dagen worden gereden. In alle dorpen vind je lekkere adresjes. De vragen worden enkel gesteld in de dorpskernen zodat je kan genieten van je fietstocht en onze mooie streek. Om onze horeca en logies te ondersteunen kan je enkel geldig indienen na een consumptie bij onze lokale horeca.

De zoektocht bestaat uit twee fietslussen van elk ongeveer 30 km, het kan dus een meerdaagse activiteit zijn, ideaal voor een verblijf in één van onze logies.

De volledige prijzenpot van meer dan 5.000 euro gaat via het uitreiken van Sentenbons integraal terug naar onze horeca en logies

Meer info vind je hier: 

flyer_fietszoektocht_back_web.pdf (216KB)

©2020 VVV Toerisme Essen vzw - BTW BE 0451.436.020 - Cookie & Privacy verklaring