Evenementen

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen).

Roger Timmermans is onze derde laureaat (voor de periode januari-mei) en mocht op 6 juni een mand vol Essense lekkernijen in ontvangst nemen.

LET OP: Vanaf 1 juni tot en met 31 oktober loopt onze laatste periode: jouw laatste kans om een mooie foto op te sturen, waarin het thema 'Essen buiten beleven' centraal staat. Kijk vlug verder op onze site hoe de wedstrijd juist in elkaar zit!!!

Fotowedstrijd
FotowedstrijdFotowedstrijdFotowedstrijdFotowedstrijd

Thema

‘Buiten (be)leven’ is het motto van Toerisme Essen voor de volgende zes jaar: daarom vragen we dat het thema van je foto’(s) "het actieve buiten (be)leven in onze Essense prachtige natuur" is.

Praktisch :

Opgelet: de wedstrijdperiode wordt verlengd!

Omdat het aantal deelnemers voor de vorige periodes (zomer, herfst) eerder klein was, verlengen we de wedstrijddeadlines als volgt: Voor de periode januari - mei (foto’s inleveren voor 31 mei!) Voor de periode juni - oktober (foto’s inleveren voor 31 oktober!)

Je kan je foto(’s) (maximaal 4, jpeg-bestanden, voldoende hoge resolutie!) via WeTransfer (www.wetransfer.com) doorsturen naar fotowedstrijd@vvvessen.be, met vermelding van je naam en contactgegevens. Een deskundige en onafhankelijke jury, o.l.v. het bestuur van VVV Toerisme Essen, zal nog twee keer bijeenkomen om een winnaar aan te duiden:

Prijzenpot

De winnaars van beide periodes ontvangen een boordevolle mand met Essense streekproducten. Na afloop van de volledige wedstrijd (de eerste twee periodes zijn al voorbij) wordt er door de jury een eindwinnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt 250 €!

Door deel te nemen aan de wedstrijd draag je de auteursrechten over aan VVV Toerisme Essen en geef toestemming om de foto’s te gebruiken voor hun publicaties. Je hebt toestemming van de mensen die je fotografeerde. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle mogelijke verplichtingen of restricties die zouden kunnen ontstaan door het nemen of publiceren van hun foto.  

©2019 VVV Toerisme Essen vzw - BTW BE 0451.436.020 - Cookie & Privacy verklaring