Bazaar Mundial 'Derdewereldbeurs'

Wanneer : za 24 november 2018 van 13:30 tot 18:00 zo 25 november 2018 van 13:30 tot 18:00
Locatie : Sporthal Heuvelhal
Kapelstraat 7
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Het gemeentebestuur en de werkgroep Essen en de Wereld organiseren tweejaarlijks Bazaar Mundial beter gekend als de Derdewereldbeurs. Essense ontwikkelingsorganisaties (of Vierdepijlers) krijgen zo de kans om hun projecten in het Zuiden kenbaar te maken in Essen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Ze geven informatie over wat ze juist inhouden, wat de problematiek is in het specifieke land en hoe ...

Het gemeentebestuur en de werkgroep Essen en de Wereld organiseren tweejaarlijks Bazaar Mundial beter gekend als de Derdewereldbeurs.

Essense ontwikkelingsorganisaties (of Vierdepijlers) krijgen zo de kans om hun projecten in het Zuiden kenbaar te maken in Essen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Ze geven informatie over wat ze juist inhouden, wat de problematiek is in het specifieke land en hoe je ze kan ondersteunen. De organisatoren streven ernaar om alle Essense projecten samen te brengen tijdens het laatste weekend van november.

Bazaar Mundial is een feest voor groot en klein: een (h)eerlijke bar met hapjes, kinderworkshops, multiculturele optredens, tweedehandsboeken t.v.v 11.11.11 en supertoffe cadeautjes tegen de feestdagen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Bazaar Mundial
© Gemeente Essen

Contact informatie

Adres : Kapelstraat 7
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/is
E-Mail : internationaal@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel