Musicalschool

Wanneer : Van 11 juli 2017 tot 11 juli 2018
Locatie : Bridgen in Essen
Moerkantsebaan 34
2910 Essen

Hou jij van zingen, dansen en acteren dan is de Musicalschool van La Danse zeker iets voor jou! Vanuit plezier en humor kom je er achter hoe het is om als een ster te schitteren in een musical. Tijdens de lessen leren wij je samenwerken, personages te ontwikkelen, improviseren, spelen vanuit je verbeelding, grenzen te ontdekken en je muzikaliteit te ontwikkelen. In de musicalschool krijg je ...

Hou jij van zingen, dansen en acteren dan is de Musicalschool van La Danse zeker iets voor jou!

Vanuit plezier en humor kom je er achter hoe het is om als een ster te schitteren in een musical. Tijdens de lessen leren wij je samenwerken, personages te ontwikkelen, improviseren, spelen vanuit je verbeelding, grenzen te ontdekken en je muzikaliteit te ontwikkelen. In de musicalschool krijg je les van een ervaren choreograaf/dansdocent en een regisseur/zangcoach die je alle kneepjes van het theatervak zullen aanleren.

In de musicallessen werken we met een musicalscript en een rolverdeling en leren wij je acteren, dansen en zingen met professionele orkestbanden en draadloze headset microfoons. De leerlingen van de musicalschool van La Danse zingen dan ook echt, want voor playbacken moet je niet bij La Danse zijn! Jaarlijks presenteren wij een wervelende en gevarieerde voorstelling waarin alle leerlingen schitteren voor publiek in een professioneel theater.

Omdat de lesstof bestaat uit de disciplines dansen, zingen en acteren, voegen wij met regelmaat de musicallessen samen waardoor er meer tijd is om te repeteren en onze leerlingen tot twee en een half uur musicaltraining krijgen.

De musicalschool kan je volgen vanaf 7 jaar bij La Danse op de vrijdag in Huijbergen en op zaterdag in Essen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Musicalschool voor acteren, zingen en dansen
© La Danse

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 34
2910 Essen
Telefoon : 0031 6 510 173 41
Website : http://www.ladanse-balletenmusical.com
E-Mail : administratie@ladanse-balletenmusical.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Beste wensen voor 2019! Met ne baksteen in de maag

Begeleide wandeling met onze gids Leo. Deze wandeling gaat door op zondag 17 maart 2019 om 13.30u. We vertrekken aan T&T in de Huybergsebaan 164 - 2910 Essen €2 per persoon Inschrijven:info@vvvessen.be of 03 677 19 91

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel