Film 'Black'

Wanneer : donderdag 29 november 2018 van 19:30 tot 22:00
Locatie : Bibliotheek Essen
Stationsstraat 23
2910 Essen
Prijs : € 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Belgische film uit 2015. De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte, gewelddadige jeugdbende Black Bronx uit de Matongewijk. Ze wordt halsoverkop verliefd op Marwan, een jongen van een rivaliserende bende uit Molenbeek. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar. BLACK is gebaseerd op de populaire boeken ‘Black’ en ‘Back’ van ...

Belgische film uit 2015.
De vijftienjarige Mavela is lid van de beruchte, gewelddadige jeugdbende Black Bronx uit de Matongewijk. Ze wordt halsoverkop verliefd op Marwan, een jongen van een rivaliserende bende uit Molenbeek. De twee jongeren worden brutaal gedwongen om te kiezen tussen trouw aan hun bende of de liefde voor elkaar.
BLACK is gebaseerd op de populaire boeken ‘Black’ en ‘Back’ van auteur Dirk Bracke. Het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah zet met deze film een moderne straatversie neer van Romeo & Juliet. Een brok rauwe romantiek, op het ritme van de stadsbeats.

Koop je ticket via www.essen.be/tickets, aan de Vrijetijdsbalie in het gemeentehuis of in de bib. Een ticket kost 3 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Film in de bib
© Gemeente Essen

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 23
2910 Essen
Telefoon : 03 667 26 98
Website : http://www.essen.be/tickets

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel