Proclamatie Junior-Journalist wedstrijd

Wanneer : zondag 4 februari 2018 van 10:30 tot 13:00
Locatie : parochiezaal,
Sint Jansstraat 146 ; Wildert
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Junior Journalist Wedstrijd met als thema “Vriendschap” Proclamatie op zondag 4 februari om 10.30 u. in “Den Baptist” Sint Jansstraat 146, Wildert De algemene Essense laureaat van onze jaarlijkse Junior Journalistwedstrijd is Bâtise Kersseboom van Wigo. Hij doet mee met de provinciale wedstrijd en kan winnaar van onze provincie worden. De datum en plaats van deze proclamatie worden nog ...

Junior Journalist Wedstrijd met als thema “Vriendschap”
Proclamatie op zondag 4 februari om 10.30 u. in “Den Baptist”
Sint Jansstraat 146, Wildert

De algemene Essense laureaat van onze jaarlijkse Junior Journalistwedstrijd is Bâtise Kersseboom van Wigo. Hij doet mee met de provinciale wedstrijd en kan winnaar van onze provincie worden. De datum en plaats van deze proclamatie worden nog meegedeeld.
Jaar na jaar bewijst onze Essense jeugd dat ze de pen goed weet te hanteren en dat ze tracht, ieder op zijn of haar manier, om uit lettertjes, mooie woorden te laten opdwarrelen om zo tot toffe, “coole” opstellen te komen. Het verbaast onze enthousiaste juryleden elk jaar opnieuw dat er heel wat fantasie en schrijverstalent sluimert bij onze Essense jeugd.
Wij danken de scholen, nl. directies en leerkrachten voor hun medewerking.
Uiteraard ook dank aan onze juryleden voor het beoordelen van de werkjes. Nog even hun namen : Greet Antonissen, Stan Elst, Annabel Bril, Bart Van Esbroek, Isabel Van Loon, Carine Van Hooydonk, Jef Cousaert, Chris Nagels, Tinne Van Loon, Marie Louise Buyens, Gaby Craeybeckx, Reine Jooris, Veerle Snoeck, Luc Kerstens, Gert Bergmans, Walter Drossaert en Michèle Goetinck.
Inmiddels zit de werkgroep DF ook niet stil: het bestuur kiest de boeken voor de laureaten, bestelt ze en pakt ze in. De uitnodigingen en de diploma’s worden gedrukt. Een naam die elk jaar opnieuw terug komt is Patrik Boets. Het bestuur kan telkens, beroep op hem doen om de namen van de laureaten in kalligrafie op de diploma ‘s te schrijven, steeds vrijwillig.
Wij verwachten de laureaten met hun familie , de directies en leerkrachten van de deelnemende scholen, op zondag 4 februari 2018 om 10.15u in zaal “Den Baptist”, St Jansstraat 146 , Wildert.
Het bestuur heeft Madeleine Nieuwlaat uitgenodigd, “vertelster van zoete en zotte verhalen” om deze ochtend op te vullen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Groeps foto van winnaars
© Davidsfonsds Essen

Contact informatie

Adres : Sint Jansstraat 146 ; Wildert
2910 Essen
Telefoon : 036673663
Website : http://www.davidsfondsessen.net

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Beste wensen voor 2019! Met ne baksteen in de maag

Begeleide wandeling met onze gids Leo. Deze wandeling gaat door op zondag 17 maart 2019 om 13.30u. We vertrekken aan T&T in de Huybergsebaan 164 - 2910 Essen €2 per persoon Inschrijven:info@vvvessen.be of 03 677 19 91

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel