Katogentocht - avondlijke wandeling aan de hand van katogen

Wanneer : zaterdag 1 december 2018 van 17:00 tot 23:59
Locatie : T&T Taverne & Tennis, Huybergsebaan 164, Essen
Huybergsebaan 164
2910 Essen
Prijs : € 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Een leuke, intrigerende avondlijke zoektocht voor jong en oud ergens doorheen donkere bossen in Essen, inclusief schrikploegen. Een routebeschrijving en de katogen (reflectoren) in het bos zorgen ervoor dat je op het juiste pad blijft. Halverwege de ongeveer 6 à 7 km lange route kan je even rusten en de dorst lessen. Deelnameprijs is 3 EUR per persoon inclusief een verse tas soep bij aankomst. ...

Een leuke, intrigerende avondlijke zoektocht voor jong en oud ergens doorheen donkere bossen in Essen, inclusief schrikploegen. Een routebeschrijving en de katogen (reflectoren) in het bos zorgen ervoor dat je op het juiste pad blijft. Halverwege de ongeveer 6 à 7 km lange route kan je even rusten en de dorst lessen. Deelnameprijs is 3 EUR per persoon inclusief een verse tas soep bij aankomst.

Zaterdag 1 december 2018 een datum om in uw agenda te noteren en vrij te houden.

Het concept: een leuke, intrigerende avondlijke zoektocht voor jong en oud ergens doorheen donkere bossen in Essen. De katogen in het bos zorgen ervoor dat je op het juiste pad blijft.

We verzamelen bij de sponsor van onze TT Cycling wielerclub : T&T (Taverne & Tennis), Huybergsebaan 164, 2910 Essen-Wildert.

De eerste groep kan starten rond de klok van 17h00, de laatste rond 22h30. Om de 20 minuten vertrekken de groepen vergezeld van een routebeschrijving doorheen de donkere bossen aan het College. Halverwege de ongeveer 6 à 7 km lange route kan je even rusten en de dorst lessen in ons dranktentje
“ Poezenholleke “. Ook dit jaar zullen er weer enkele schrikploegen in de bossen rondkruipen dus wees op uw hoede. Na afloop van de tocht staat er voor jullie een verse tas soep klaar die inbegrepen is in de deelnameprijs en kan jullie nog even napraten in de T&T taverne.

Plezier, fun, lol, verrassing en beweging zijn verzekerd.
Doe mee door te bellen naar Erwin, tel. 0479/809864 of mail naar katogentocht@gmail.com .
Hoe sneller je reageert, hoe meer keuze aangaande het gewenste vertrekuur en zekerheid dat je kan deelnemen want vol is vol.

Wat kost u dit alles? De deelnameprijs is 3 € per persoon. Toch niet veel hé voor een avondje leut inclusief een tas verse soep.

Van de eerste tot de laatste groep willen we de veiligheid garanderen. Daarom werken we zoals steeds nauw samen met de gemeentelijke diensten en de politie.

Aarzel niet, zoek een ploegnaam, neem de telefoon, geef het aantal deelnemers en het gewenst vertrekuur op !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Katogentocht 2018
© TT Cycling

Contact informatie

Adres : Huybergsebaan 164
2910 Essen
Telefoon : 0479809864
Website : http://www.ttcycling.eu
E-Mail : katogentocht@gmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel