Vervolgcursus: Paddenstoelen (Kalmthout)

Wanneer : za 15/09/18 van 14:00 tot 17:00 za 29/09/18 van 14:00 tot 17:00 za 20/10/18 van 14:00 tot 17:00
Locatie : Park Redemptoristen, parkeren bij kerk H.H. College (enkel afspraakplaats voor 15/09)
Rouwmoer
2910 Essen

Wie de 'Vervolgcursus Paddenstoelen' wil volgen, hoeft (nog) geen specialist te zijn! Deze cursus borduurt verder op het elan van de beginnerscursus. De nadruk ligt op de excursies die erop gericht zijn deelnemers meer ervaring met (het herkennen van) paddenstoelen te geven. Als de namen 'russula' of 'franjehoed' je als chinees in de oren klinken, kan je best eerst 'paddenstoelen voor ...

Wie de 'Vervolgcursus Paddenstoelen' wil volgen, hoeft (nog) geen specialist te zijn! Deze cursus borduurt verder op het elan van de beginnerscursus. De nadruk ligt op de excursies die erop gericht zijn deelnemers meer ervaring met (het herkennen van) paddenstoelen te geven. Als de namen 'russula' of 'franjehoed' je als chinees in de oren klinken, kan je best eerst 'paddenstoelen voor beginners' volgen.

Opzet

Een cursus met 3 excursies waarin paddenstoelen in het veld gedetermineerd worden.

Doelgroep/voorkennis

Matig hoogdrempelig – publiek dat reeds een basiscursus paddenstoelen gevolgd heeft.

Syllabus

Er is geen syllabus beschikbaar, maar wel een ingebonden determinatiesleutel met als titel ‘Sleutelen met Fungi’ aan de prijs van 12,5€ (speciaal cursustarief). Apart ter plaatse te betalen aan de gids.

Deelnameprijs

20 euro.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

Na de mailbevestiging kan je het inschrijvingsgeld overschrijven op rekening BE59 0000 4153 8026 t.n.v. Natuurpunt Noorderkempen met vermelding 'cursus paddenstoelen gevorderden' + naam + ev. lidnummer.

Vervolgcursus: Paddenstoelen (Kalmthout)

Contact informatie

Adres : Rouwmoer
2910 Essen
Telefoon : 03 667 57 97
Website : https://www.natuurpunt.be/agenda/vervolgcursus-paddenstoelen-kalmthout
E-Mail : joris.pinseel@fulladsl.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel