Stand 'Art 'Jozef Boden'

Wanneer : Van vr 1 maart 2019 00:00 tot zo 31 maart 2019 23:59
Locatie : Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand maart is het de beurt aan Jozef Boden. De werken van Boden zijn geïnspireerd op het scheppingsverhaal Genesis. Het is het 'visualiseren van het innerlijke mysterie van de schepping'. Daarbij maakt hij meestal gebruik van vloeibare ...

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in.

In de maand maart is het de beurt aan Jozef Boden.

De werken van Boden zijn geïnspireerd op het scheppingsverhaal Genesis. Het is het 'visualiseren van het innerlijke mysterie van de schepping'. Daarbij maakt hij meestal gebruik van vloeibare acrylverven op een vlak paneel, canvas of op een gemodelleerde structuur.

'Verf en mixed media' worden met een gevoel voor harmonie tot een eenheid gebracht met subtiele ruimtelijke verschillen. Door de ontstane effecten worden er mysterieuze kleuren, bewegingen en vormen gevisualiseerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Jozef Boden
© Jozef Boden

Contact informatie

Adres : Heuvelplein 23
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel